Dahlia Exhibition Garden CNB

January 26, 2021 by No Comments

Få adgang til CNB Dahlia Exhibition Center

Voorhout Performance Garden er åben indtil begyndelsen af ​​oktober hvert år, og der er gratis adgang. Ideel til at vælge mellem mange typer dahlia.

Dahlia Udstillingshave
Dahlia i forskellige former og farver.
CNB er vært for et udendørs dahliashow hvert år.
Den største samling af kommercielle serier med tilføjede nyheder.
Årets udstillingshave rummer 580 sorter fra 25 forskellige producenter. Du får et godt billede af en dahlia i fuldt flor, og der er noget nyt at se hvert år. Det er et unikt øjeblik at se så stor en samling af dahlia blomstre i Holland. Er du en have-dahlia-elsker, kan du her træffe dit valg til næste sæson. Du kan bestille knoldene lokalt eller skrive dit navn og købe knoldene et andet sted.
I begyndelsen af ​​maj, når faren for frost er væk, kan der plantes knolde i haven. Blomstringen begynder i forsommeren og fortsætter indtil efteråret. Inden frysning graves knoldene op igen og opbevares i et lag kompost på et frostfrit sted.
Der er et bredt udvalg af dahliaer på markedet. For mere information om Dahlia, se min Dahlia blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *