Crocosmia, løgformet sommerbromplante

May 26, 2021 by No Comments

Crocosmia, sommer UI
Crocosmia eller montbretia er en løgplante, der blomstrer om sommeren. Crocosmia blomstrer om sommeren og skifter fra orangegul til lyserød. Denne blomst går godt med blandede kanter. Der er sarte blomsterpigge, der blomstrer indtil slutningen af ​​sommeren. Det er også godt at kombinere det med prydgræs. Det er en velventileret “vævsplante”. Vævsplanter passer godt til blomsterkanterne. Prøv en kombination af orange-rød crocosmia og lilla nuancer. Farveeffekten forstærkes. Du kan købe løg online og på forskellige havecentre.

Farvepalet
Crocosmia giver haven en god portion farve i starten. Denne haveplante er oprindeligt orange. Du kan vælge mellem en række forskellige farver, fra orange-gul til skarlagen. Denne brændende farvepalet giver Crocosmia et særligt look i haven. Den er forstærket af opretstående yndefulde blomsterstande og talrige blomster i spidserne af blomsterne.

Den er nem at plante og tåler meget sol, lidt vand og tør jord. En ideel løgblomst til dem, der har kort tid. Om vinteren skal du sætte løgene på jorden. De formerer sig og næste år vil du have et flot farvepræg i din have.

Crocosmia elsker solen
Crocosmia (også kendt som Montbretia) er en løg, der blomstrer om sommeren. De kommer oprindeligt fra Sydafrika og vokser der i naturen. Plant løgene om foråret. Crocosmia er en sand elsker af solen, så gør det på et solrigt sted. Bortset fra det, bare rolig. I løbet af sommeren dukker de første blomsterknopper op. Du kan nyde en scene med brændende farver, når du åbner den.
Og efter blomstring vokser smukke bær, og du kan nyde dobbelt så meget sjov. Krokosmisk effekt
Vil du fejre sommeren med en smuk fremvisning af dine havefarver? Kombiner disse løg med andre sommerløg som dahlia og gladiolus.
Crocosmia kan også bruges som farveaccent. Plant for eksempel en lys rød krokosmia på den blå-lilla kant med Agapanthus. Effekten er meget fantastisk. Energien eksploderer!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *