Butterfly forhave

July 26, 2021 by No Comments

Butterfly forhave. Er du med Jeg ville ønske, at mange mennesker ville bygge en sommerfuglehave i år. Gaden bliver gladere. Og mange sommerfuglehaver giver smukke blomsterforbindelser til din by eller landsby. Sommerfugle og bier finder vej dertil. Blomster og sommerfugle gør alle glade.

Byggeri sommerfugle forstæder
Hvordan laver man en sommerfuglehave? Fortsæt med at læse, så skal jeg forklare dig det. Selvom du har en lille forhave, kan du lave den om til en sommerfuglehave. Det er vigtigt at vælge den rigtige plante. Indretning af forhave
Du kan lave dit eget design til din vestibule. Mål din vestibule og lav en skala på papir. Tegn eksisterende planter såsom træer. Lav derefter et flot mønster af øer og cirkler. Vil du have en vej gennem din forhave (f Den er lavet af bark), så det tegner jeg også. Snart vil der blive plantet forskellige typer blomstrende planter på øen.
Vestibulær havedesign
Vestibulær havedesign

Rengør haven

Fjern så mange sten som muligt fra din have. Og slippe af med alle de grimme planter. Sommerfuglehaven består af planter og buske, der er interessante for sommerfugle. Hvis du har andre planter, så beslut om du vil beholde dem. Løse træer er alligevel attraktive for fugle. Det nemmeste er, om du kan lave skaldethed. Fjernede grimme nåletræer og taksbuske. De har kæmpet i årevis, og du kan ikke længere få fantastiske modeller fra dem. Også nåletræer er ikke en interessant busk for sommerfugle. Efter rengøring stod to træer tilbage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *